Niet zo maar een massage

Mijn stoelmassages zijn geen standaard massages. Om te beginnen bepaal ik samen met jou wat het doel is van de massage en wat voor massage het gaat worden. Alles aan de hand van wat jij mij vertelt en wat ik voel aan jouw lijf. Soms is ontspanning het belangrijkste, een andere keer het verhelpen van fysieke klachten, soms combinatie van beiden of iets heel anders. Aan de hand van het doel van de massage combineer ik verschillende massagetechnieken zoals klassieke stoelmassage met triggerpoint, emmett, sportmassage en ontspanningsmassage.

Het liefst werk ik in een afgesloten ruimte, met muziek. De bovenkleding mag uit, zodat er ook met olie kan worden gemasseerd. Ik neem tijd en aandacht voor mensen. Bij de massage kunnen pijnklachten, werk- of persoonlijke problemen ter sprake komen. Alles wat wordt verteld, blijft binnenskamers. Als ik denk dat jij er baat bij hebt geef ik advies of oefeningen mee of ik verwijs je door binnen de organisatie of daarbuiten naar een andere behandelaar zoals fysiotherapeut, chiropractor of coach.

Iris Koffijberg

Masseren doen ik al van jongs af aan. Als kind leerde ik van mijn Indonesische buurvrouw pitjitten (Indonesische massage) om de schouders en nek te ontspannen. Sinds 2011 ben ik professioneel gaan masseren.

Naast de stoelmassages op locatie heb ik mijn eigen praktijk in Gasteren waar mensen terecht kunnen voor ontspanningsmassage, sportmassage, triggerpoint(reset) of emmettbehandeling.

Met welke klachten wij u kunnen helpen.

Rugklachten

Ongeveer 80 procent van alle volwassenen krijgt wel eens met rugklachten te maken. Pijn in de onderrug, stijve rug, spit, pijn in het midden van de rug, pijn rond het zitbotje, uitstraling naar heupen of benen.

Schouderklachten

Stijve schouders (bovenzijde), pijn of stijfheid tussen of rond de schouderbladen, arm niet meer goed omhoog kunnen tillen. Vastzittende schouderspieren kunnen ook klachten in nek, arm, elleboog en hand veroorzaken.

Stress

Klachten die horen bij stress: spanning in je lijf, vastzitten in je hoofd, slecht slapen (regelmatig wakker in de nacht), concentratiegebrek, vergeetachtigheid, moeite hebben om te plannen of vaker emotioneel reageren.

Nekklachten

Standaard nekklachten zijn niet meer over je schouder kunnen kijken en hoofdpijn. Een vastzittende nek kan echter ook klachten veroorzaken in je schouder, arm, elleboog, hand en of gezicht, zonder dat je doorhebt dat je nek vastzit.